Zavřít

Poptávka

Rádi vám vytvoříme cenovou nabídku na míru

O jakou službu máte zájem?

Skřivánek s.r.o., IČ: 60715235, se sídlem Na dolinách 153/22, CZ 147 00 Praha zpracovává osobní údaje fyzických osob v souladu s účinným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (dále jen "Nařízení"), které v českém právním prostředí od 25. května 2018 doplňuje stávající zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Seznamte se, prosím se zásadami zpracování osobních údajů.

Nový firemní web

Skřivánek spustil nový český web. Nový vzhled čeká i dalších více než 20 mutací.

Praha, 30. duben 2017

Jazyková agentura Skřivánek redesignovala své webové stránky. Po změně českého webu jsou na řadě i veškeré zahraniční verze. Cílem změny je především zlepšení dohledatenosti informací pro B2B zákazníky a podpora prodeje. Za redesignem webu stojí agentura Proof & Reason, s.r.o.

Nová podoba webových stránek Skřivánka reaguje nejenom na potřebu vhodně oslovovat odlišné cílové skupiny B2B a B2C, ale snadno realizovat přes dvě desítky jazykových verzí po celém světě.

“Cílem nových webových stránek byla především jednoduchá orientace. Aby návštěvník pochopil, že jsme dodavatelem komplexních služeb nejen pro celou firmu, ale i jednotlivce či celé rodiny, čemuž bylo třeba přizpůsobit strukturu i obsah webu,” upřesňuje Bronislava Chudobová, ředitelka společnosti Skřivánek.

Do dvou měsíců bude spuštěna také slovenská (.sk) verze a anglická verze (.com) pro komunikaci na globální trhy. V dalších měsících budou následovat další zahraniční verze, například polská, maďarská, slovinská, bulharská, německá, litevská, belgická, estonská, britská, americká, ruská, rakouská, lotyšská, dánská, švýcarská, rumunská, švédská, nizozemská a španělská.

“Nový web pro společnost Skřivánek byl navržen na základě rozsáhlého uživatelského výzkumu včetně průběžného uživatelského testování. V současnosti je spuštěn v minimalistické podobě, která se během následujících týdnů ještě obsahově rozroste do plánované finální podoby. Technologicky web pohání Drupal CMS 8, což umožní zadavateli v případně potřeby naprostou nezávislost na nás, jako dodavateli a zahraničním pobočkám poskytne svobodu v dalším rozvoji lokálních variant webů,” upřesňuje Tomáš Izák, CEO Proof & Reason, s.r.o.

Jednotlivé weby si budou spravovat samostatně i jednotlivé zahraniční pobočky. Se spuštěním nových webů probíhají i další důležité aktivity, ať už je to optimalizace pro vyhledávače nebo revize a rozjezd PPC reklamních aktivit.

Nový web vznikal na základě několik měsíců trvajícího analytického projektu, který realizovala také společnost Proof & Reason.